Over Ons

Over Ons

Leadership Spirit gaat over energie, over dat vuurtje wat je in jezelf hebt branden, dat onderbuikgevoel waar je eigenlijk altijd je beslissingen vanuit neemt (en daarna staaft met je rationele argumenten), dat je net op het juiste moment op de juiste plek bent, dat wat ervoor zorgt dat je zoekt in het leven, dat je meer wilt, beter wilt, iets neer wilt zetten, je flow, je intuïtie, je passie.

Er zijn veel woorden voor te bedenken, alleen zal het nooit de lading volledig kunnen dekken. Niet altijd alles is in woorden te vangen, en niet alles is altijd heel concreet te maken. En toch weten we dat het er is.

In dit gebied ligt je SPIRIT. We hebben het allemaal. We voelen allemaal wanneer we het kwijt zijn.
Soms weet je iets, niet met je hoofd maar met je ziel.

Het is je kompas op reis. Op weg naar waar je zijn wilt.

Klinkt vaag en voor sommige ‘spirit-ueel’.

Leadership Spirit zorgt ervoor dat het niet grijpbare, het ongeziene, concreet toegevoegde waarde in je leven gaat brengen. Hoe je in deze tijd, waar het voor velen een uitdaging is om hun kompas te kunnen richten door de continue veranderingen, overspoeld door werk, informatie, van alles ‘moeten’, toch vanuit je Leadership Spirit, je leven, kan leiden.

Durf je het aan, om in deze ongrijpbare en onaantastbare wereld te stappen en concreet jouw kompas te gaan richten?

Soms leiden de gebruikelijke concrete technieken en methoden, tot vage uitkomsten omdat de kern net niet geraakt wordt. En leiden juist de wat vagere, ongrijpbare technieken en methoden wel naar concrete uitkomsten en effecten.

 

Leadership Spirit gaat over ...

  • verdwaald zijn en de weg naar huis vinden
  • de moed om vol overgave jouw reis te maken
  • ontdekken dat de parel diep in jezelf zit en niet buiten jezelf hoeft na te jagen
  • bewust je innerlijke schoonheid naar buiten toe te dragen
  • de magneet te worden die anderen en andere situaties aantrekt, passend bij JOU.

Zodat je in je eigen kracht komt, goed geaard met twee voeten op de grond, je innerlijke kompas gericht op jouw eigen weg vooruit.