...

Soul Body Fusion® Workshops

Wil je zelf graag Soul Body Fusion® geven aan bijvoorbeeld familie, kinderen, vrienden en/of dieren? Of heb je zelf een praktijk en zou je Soul Body Fusion® willen geven aan cliënten? Dan ben je van harte welkom om een workshop Soul Body Fusion® Practitioner te komen volgen. Wil je meer informatie over Soul Body Fusion®, dan kun je kijken op mijn site onder het kopje Soul Body Fusion® of op www.soulbodyfusion.nl

Workshop Soul Body Fusion® Practitioner (inclusief certificaat)

Het doel van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie volgens de richtlijnen van Jonette Crowley. (www.jonettecrowley.com) Tijdens een workshop ervaar je het proces van Soul Body Fusion® en je leert Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Ook krijg je uitgebreid uitleg over Soul Body Fusion®, hoe en waarom het werkt.

De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, vanuit zijn volledig potentieel wil leven en beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk).

Praktische informatie

De Soul Body Fusion® Practitioner workshop duurt 1 dag van 9.30 uur tot 17.00 uur. De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn. Na deze dag ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.

Het wordt aangeraden om na de workshop het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” van Jonette Crowley te lezen.

Hoe kan je je opgeven voor de workshop

Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en op welke datum (zie agenda hieronder) je de workshop zou willen volgen naar info@leadershipspirit.nl of neem contact op via het contactformulier. Als je vragen hebt, kun je altijd mailen of bellen. Nadat ik je mail ontvangen heb, krijg je een inschrijfformulier, die je dan mag invullen en terugsturen. Na ontvangst van je getekende inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname.

Agenda 2024

  • Vrijdag 14 juni: Haarlem
  • Zondag 7 juli: Haarlem
  • Vrijdag 26 juli: Haarlem
  • Planning voor workshops in omgeving Anna Paulowna. Ben je geïnteresseerd, dan kan je mij een bericht sturen.

Workshop bij je thuis of online

Woon je in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht dan kan ik de workshop ook bij je thuis verzorgen. Je regelt dan zelf minimaal 4 vrienden/ kennissen en/ of familieleden en dan krijg jij korting op de workshopprijs. De organisator betaald dan €145,- ipv €179,-. De workshop is van 9:30 tot 17:00, datum in overleg.

Als de workshop door omstandigheden niet fysiek kan plaatsvinden, kan dit ook online via Zoom (de hele groep volgt de workshop dan online).

Je ziel heeft de leiding.

Wilt u een afspraak maken?

Kosten:

€179,-
standaard tarief
€129,-
kortings tarief*

*) Kortings tarief: Voor mensen zonder praktijk of geen of alleen gratis sessies (gaan) geven en/of de workshop niet zakelijk aftrekken én/of Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vraag ik je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

NB: Het certificaat is bij zowel het standaard- als het kortingstarief inbegrepen.