Barbara Gharbaran

Barbara Gharbaran

Vanaf kleins af aan voelde ik me altijd anders, net of ik hier niet hoorde. Ik was 1,5 jaar en toen liep ik al weg met een luiertje in een tasje. Ook vroeg ik vaak aan mijn ouders of ik dan toch geadopteerd was. Ik was er heilig van overtuigd dat ik ergens anders vandaan kwam. Gedurende mijn leven heb ik al veel verschillende (spirituele) ervaringen opgedaan en veel meegemaakt. Een van mijn grote passies is reizen en het onderweg zijn wat daarmee gepaard gaat. Nu ben ik op een punt gekomen dat mijn backpack-rugzak gevuld is. Mijn eigen innerlijk kompas gericht is en anderen wil begeleiden met hun innerlijke reis. Deze is niet te evenaren  met een reis in de buitenwereld. Mijn missie is om iedereen die het wil, te ondersteunen in het richten van hun eigen innerlijke kompas. Om op jouw eigen manier, jouw weg terug te vinden naar huis "finding your way home".

Vaak als we een onrust voelen gaan we buiten onszelf zoeken. Andere uitdagingen, focus op werk, vrienden, boeken lezen, goeroes volgen, verslavingen etc. Ik ben ervan overtuigd dat alles al in je zit. Dat je al ‘heel’ bent en je alleen de weg ernaar terug te vinden hebt. Niemand anders dan jij, kan dat voor jezelf doen. Wel kunnen mensen je helpen en dienen als richtingaanwijzer. Je pad kan dan makkelijker of minder gekronkeld verlopen. Ik kan deze persoon voor jou zijn, jou op weg helpen, maar je doet het zelf.

Ik zie mezelf als een echte reiziger, het liefst altijd onderweg zowel in de buitenwereld als in mijn binnenwereld. Gedreven door wat ‘echt’ is en wat ‘thuis’ zijn is en hoe dat voelt. Mijn zoon zei toen hij 3 jaar was en we aan de andere kant van de wereld aan het backpacken waren, iets wat mij in beweging zette. We waren net bij een nieuwe plek aangekomen en waren wat gaan eten; en hij zei, “mama wanneer gaan we naar huis?” Naar wat doorvragen, kwam ik erachter, dat thuis voor hem niet betekenden waar we in Nederland woonden, maar daar waar we samen waren. Ik heb altijd een enorme drang gehad om hem de wereld te laten zien, en hem te leren dat je overal kunt leven. En tegelijkertijd is die drang van mij, wat ik dacht dat opvoedkundig was, achteraf ook een les voor mezelf is geweest om mijn thuis te vinden. Dat de hele wereld zich ook 'in' mij bevindt (yoUniversum). Deze reizen in de buitenwereld hebben mij geholpen de weg naar binnen weer terug te vinden. Langs de vele avonturen, uitdagingen, andere mensen & culturen, en bijzondere krachtplaatsen, ben ik erachter gekomen dat thuis zijn iets is, wat in jezelf ligt en tegelijkertijd veel groter is dan dat we kunnen waarnemen.

Het gaat er niet om welke weg je kiest, kies een weg die bij je past.

Mijn intentie is om jou te helpen je weg naar huis te vinden.

  • Van 2002 tot 2006 heb ik de opleiding Coaching en Counseling (post-HBO) gevolgd bij het Europees Instituut
  • In 2016, 2017 en 2018 heb ik de Beroepsopleiding Master Healer/Reader/Coach bij Elohim gevolgd.
  • In 2016, 2017 en 2018 heb ik de Beroepsopleiding Healer Reader Coach ‘volledig potentieel zelfrealisatie’ gevolgd bij Elohim.
  • In 2019 ben ik Soul Body Fusion® Practitioner geworden (www.soulbodyfusion.nl)
  • In 2019 en 2020 verschillende initiaties ontvangen (Urchpai)
  • In 2020 heb ik een workshop gevolgd over de Schumann Resonantie bij het Schumann Instituut Nederland
  • In 2021 ben ik opgeleid tot gecertificeerd Soul Body Fusion® Teacher door Arno van Dijk
  • In 2021, 2022 en 2023 ben ik verschillende modules aan het volgen tot Sjamanistisch Practitioner bij Definest
  • In 2022 heb ik een 'intensive' gevolgd bij Jonette Crowley, grondlegster Soul Body Fusion®
  • In 2023 start opleiding Facilitator 'Walking In Your Shoes'

Regelmatig volg ik diverse workshops en opleidingen wat mij helpt om up-to-date te blijven. Ook de reizen zet ik voort, om zo iedere keer weer te ervaren dat waar je ook bent en wat je ook doet, ondersteunend is aan je innerlijke reis. 

Naast mijn energetisch werk, en het werken met de ziel en het ongeziene, werk ik ook in de meer tastbare wereld, in het bedrijfsleven. Wil je daar meer over weten, kijk dan op mijn LinkedIn profiel of op www.sevenkeys.nl/over-ons

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn zoon, hij is inmiddels zijn eigen bedrijf begonnen op 18 jarige leeftijd. Neem eens een kijkje op: www.puraviva.nl

Hoop je snel te ontmoeten,
Barbara Gharbaran