...

Soul Body Fusion® Sessies

Wat is Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
Soul Body Fusion® toepassen zorgt voor een optimale balans van ziel, lichaam en geest én verhoogt zowel jouw als het collectieve bewustzijnsniveau.
Het effect van een sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.

Wat houdt de behandeling in

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we met de sessie. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.
Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.
Een Soul Body Fysion sessie kan ook online plaatsvinden, de werkwijze en het mogelijke resultaat zijn hetzelfde.

Wat biedt Soul Body Fusion®

Blokkades, emoties en spanningen kunnen tijdens de Soul Body Fusion® worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Meer informatie

Meer achtergrondinformatie is te vinden op www.jonettecrowley.com en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.

Lees hier een artikel over Soul Body Fusion

(Paravisie, juni 2021)

Soul Body Fusion® sessie boeken

Elke sessie duurt 40 min.
Een standaard Soul Body Fusion® pakket bestaat uit 3 sessies binnen 21 dagen:

  • 1e sessie om het proces te starten
  • 2e sessie – een week later
  • 3e sessie – twee weken na de tweede sessie

Wilt u een afspraak maken?

Kosten:

€75,-
1 sessie
€185,-
voor 3 sessies

Ik ben een erkend Soul Body Fusion® Practioner en teacher.