Healing

Healing

Wat houdt healing in?

Ik zie healing als weer ervaren dat je ‘heel’ bent. Door verschillende situaties en ervaringen kan het gebeuren dat je ervaart dat je stukjes van jezelf bent kwijt geraakt, beschadigd bent, vervreemd van jezelf. Of misschien heb je een vaag gevoel in jezelf, maar kan je nog niet kan duiden wat het precies is. Dit heeft allemaal tot resultaat dat je je niet helemaal jezelf voelt en in balans bent.

Tijdens healing worden er op energetisch niveau deze stukjes van jezelf weer in het licht gezet. Je zelf helend vermogen wordt geactiveerd en brengt je weer in balans en in verbinding met wie je werkelijk bent. Je kan volgens je volledige potentieel gaan leven.

Tijdens een healing sessie stem ik mij af op jouw energie en ziel en maak daarbij gebruik van verschillende healing technieken. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie en stel mij open als een kanaal voor de heling; in samenwerking met jouw energie en de ongeziene wereld. Zo zal een heling altijd dat aanraken en helen wat op dat moment voor jou het beste zal zijn.

Waarom zou jij kiezen voor healing?

Het aller belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent naar wat het je kan brengen en iets in je zorgt ervoor dat je bij deze informatie bent uitgekomen. De kans is al groot dat healing wat voor jou is. Verder kunnen er tijdens een healing veel verschillende dingen gebeuren. Er valt eigenlijk geen lijstje te maken, dit zijn enkele voorbeelden:

  • Meer evenwicht in jezelf
  • Oplossen van blokkades (bv in je chakra’s)
  • Opladen met energie
  • Loslaten van dat wat ‘oud’ is en je niet meer dient
  • In-zichten geven
  • Helen van je innerlijk kind

Wilt u een afspraak maken?

Kosten:

1 sessie
€90 per uur
3 sessies
€250

Na jouw aanvraag neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen.

De sessie kan fysiek of online plaatsvinden.


Betaling: Vooraf krijg je via mail een betalingsverzoek.